HP Photosmart R837 / Photosmart M537 / Photosmart M437 - Digital Kameror

hp r837_B

HPs nya kamera tar bort blemmor, har avsmalnande effekter och fixar både röda ögon på personer och glödande ögon på husdjur.

Nu kommer digitalkameran HP Photosmart R837 som kan redigera och retuschera foton direkt, utan att kopplas mot ett redigeringsprogram eller ens en dator.

– Med den här kameran kan man verkligen släppa loss kreativiteten. Du kan ta ett kort, redigera det direkt i kameran, lägga till ramar, ändra färger eller lägga till effekter. Eftersom skärmen är så pass stor är det lättare än någonsin att se alla detaljer, säger Maria Augustsson, produktchef för bild- och utskriftslösningar mot konsument och småföretag på HP.

hp r837_c

HP Photosmart R837 innehåller verktyg som i normala fall kräver att man använder ett redigeringsprogram. Bland de nya funktionerna i HP Design Gallery finns exempelvis ett verktyg för att ta bort blemmor. Man zoomar in skönhetsfelet (en blemma, ett födelsemärke eller ett ärr) och tar bort det direkt i kameran.

Bland redigeringsfunktionerna finns också den omskrivna funktionen ”gör smalare” som skalar bort flera kilon från motivet. En nyhet är att HPs borttagningsverktyg för röda ögon nu också tar bort den glödande effekten från husdjurs ögon, vilket gör att hundar och katter ser söta och gosiga ut istället för demoniska.

Klicka och dela
Kameran har 7,2 MP och en stor klar skärm på 7,6 cm för tydlig visning både inomhus och utomhus. Kameran har 3x optisk och 8x digital zoom för skarpa bilder som kan skrivas ut upp till affischstorlek. Kameran har ett slätt, kompakt metallskal.

HPs nya digitalkameror gör det lättare att förbereda foton direkt – oavsett de ska skrivas ut, lagras eller delas. Med HPs mjukvara Photosmart Express kan du direkt i kameran öronmärka de foton du vill spara, kategorisera och skicka. När man sedan laddar ner fotona till datorn är de redan sorterade.

hp r837

HP Photosmart R837 – viktiga funktioner:
- 7,2 megapixel för vackra utskrifter och förstoringar till affischstorlek
- 3x optisk zoom, 8x digital
- Stor skärm, 3 tum, för tydlig visning både inom- och utomhus
- HP touch-up, en funktion för att ta bort blemmor
- HPs bildstabiliseringsfunktion för att slippa suddiga bilder på grund av skakande händer eller objekt som rör sig
- Funktion för att snabbt organisera foton med hjälp av menyerna i kameran
- 32 MB internminne, godtar SD-kort med upp till 4 GB kapacitet
- Högkvalitativ VGA-video med ljud – 24 rutor per sekund

hp m537

HP lanserar samtidigt HP Photosmart M537 och HP Photosmart M437, två kameror som tagits fram speciellt för personer som vill ha en enkel, kompakt och lättanvänd kamera som inte bara tar fantastiska bilder, utan har enkla funktioner för utskrift och delning samt kan spela in videoklipp med ljud.

Kamerorna har stora bildskärmar som gör det lätt att granska foton både inom- och utomhus och man kan redigera bilder direkt i kameran – exempelvis ta bort röda ögon och lägga till roliga ramar.

HP Photosmart M537 – viktiga funktioner
- 6 megapixel
- 3x optisk, 6x digital zoom
- 2,5 tum LCD-skärm för tydlig visning både inom- och utomhus
- Inbyggd funktion för att ta bort röda ögon, HP Design Gallery
- HPs bildstabiliseringsfunktion för att slippa suddiga bilder på grund av handskakningar och objekt som rör sig
- 16 MB internminne, godtar SD-kort med upp till 2 GB kapacitet

hp m437

HP Photosmart M437 – viktiga funktioner
- 5 megapixel
- 3x optisk, 5x digital zoom
- 2 tums LCD-skärm för tydlig visning både inom- och utomhus
- Inbyggd funktion för att ta bort röda ögon, HP Design Gallery
- HPs bildstabiliseringsfunktion för att slippa suddiga bilder på grund av handskakningar och objekt som rör sig
- 16 MB internminne, godtar SD-kort med upp till 2 GB kapacitet

Pris och tillgänglighet
HP Photosmart M437 kommer att finnas tillgänglig i butik från den 1:a april, till ett rekommenderat pris på 1 195 kronor inklusive moms

HP Photosmart M537 kommer att finnas tillgänglig i butik från den 1:a april, till ett rekommenderat pris på 1 395 kronor inklusive moms

HP Photosmart R837 kommer att finnas tillgänglig i butik från den 1:a maj, till ett rekommenderat pris på 2 295 kronor inklusive moms

PR via Email

Kommentarer