Händerna på H-Spinner från MySpinner

h-spinner_2

Jag fick hem ett test exemplar av en H-Spinner som jag skrivit om förut.
H-Spinner är en smart sladdspole för hörlurssladdar.

Beskrivningen för hur man skulle sätta ihop allt var välgjord både på svenska och engelska.
Det var rätt enkelt att göra det, men jag fick visserligen öppna och justera sladdens placering ett par gånger innan jag fick det som jag ville.

h-spinner_5

Att linda in sladden på spolen fungerade bra genom att trycka på den lilla knappen.
Frågan är väl hur länge fjädern som spänner den håller? Men det är inga stora pengar det handlar om - bara runt hundra spänn, så det är helt klart värt att köpa en ny om fjädern skulle gå sönder.

h-spinner_3

h-spinner_4

Klämman man kan sätta fast sladdvindan med på kläderna verkar vara hållbar.
Den sitter också avsevärt hårdare än vad den lilla klämman man brukar få till headset gör.


h-spinner_7

h-spinner_6

Min PRYLINFO logga var förtryckt på den när den damp ner i brevlådan. På Myspinners hemsida är det enkelt att göra sin egen design med valfri färg och text. Man kan till och med ladda upp en egen bild om man vill det.


h-spinner_8

Företaget Myspinner verkar vara trevliga, och framförallt verkar leveranserna vara snabba och pålitliga.


h-spinner_11

För er som använder hörlurar eller headset flitigt kan jag rekommendera att köpa en H-Spinner. Den gör vad den ska - Minimerar sladdtrassel.

Kommentarer

 1. Mathias Wennergren21 april 2007 10:44

  Måste tyvärr varna kraftigt för den här produkten. Köpte nämligen en efter att jag hade läst denna recension. Efter att testat med två olika hörlurar kunde jag konstatera att det inte fungerade långt ifrån bra (även om jag gjorde om "installationen" flera gånger). Testade dels headset till telefon samt en helt par vanliga hörlurar inget av dem hade speciellt tjocka sladdar.

  Som svar på frågan hur länge fjädern håller så för min del var det ca 20 min. Sitter nu alltså med en H-Spinner som dels från början fungerade väldigt dåligt men nu är helt kaputt.

  Alltså köp inte denna produkt.

  SvaraRadera
 2. Mitt exemplar håller fortfarande, men jag använder knappt fjädern eftersom jag använder den till ett headset med fjärrkontroll på kabeln, så kabeln är ständigt upprullad fram till fjärrkontrollen.
  Inte kul om den redan har gått sönder för dig.
  Mvh. Stefan Svartling.

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Jag fick samma problem med min Spinner, men kontaktade dem och fick en på garanti. Kundtjänsten var tillmötesgående ocj trevliga.

  Rekomenderar produkten, 100 Kr är inte mycket för en pryl som gör att man slipper allt j_a trasseln med mitt sladdarna. Jag körde spinnern på original lurarna till en IPaq. Kanon

  SvaraRadera
 4. Tycker inte alls att detta var något bra. Dålig funktion och tung och klumpig. KÖP EJ!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar