Händerna på Jabra JX10 - Bluetooth Headset

Detta är en äldre artikel som jag har postat på PRYLAR. Eftersom den webbsajten inte uppdateras längre och kommer att försvinna, så vill jag bevara en del av det som finns där.

Jabra JX10 kommer packeterad i en mycket stiligt designad kartong som ni kan se här:
jabra_jx10_a

jabra_jx10_l

jabra_jx10_m

Förpackningen innehåller förtutom headsetet en Manual på olika språk bland annat Engelska och Svenska, Laddnings docka, USB sladd och en förvarings väska i sammet.
jabra_jx10_k

Uppladdningen av batteriet tog cirka tre timmar:
jabra_jx10_i jabra_jx10_j

Laddnings dockan var lyxigt stilig men kanske var det lite väl svårt att sätta ner headsetet i den. Det var i alla fall trångt om man hade öron kroken kvar.

jabra_jx10_c

jabra_jx10_b

jabra_jx10_s

jabra_jx10_r

jabra_jx10_p

jabra_jx10_n

På tal om öronkroken, så kan man vända den åt båda hållen så man kan bära headsetet på antingen vänster eller höger öra.
Det är bra.
Jag tyckte däremot att den verkade lite väl ömtålig i tunn plast.
jabra_jx10_t

jabra_jx10_h

jabra_jx10_d

Jabra JX10 var mycket lätt att bära, kändes nästan inte alls, men däremot så tyckte jag att öronkroken var för liten för en vuxen man. Jag fick knappt runt den bakom mitt öra.
jabra_jx10_f

Att para ihop den med en Bluetooth enhet var inte svårt alls - Det var bara att trycka på den lilla "ihop parnings knappen" på headsetet och slå på Bluetooth på mobilen.

jabra_jx10_g

Ljudkvaliteten var mycket bra tack vare den inbyggda DSP funktionen som reducerade bakgrundsljuden effektivt.

jabra_jx10_q

Lite svårt att höja och sänka ljudnivån på själva headsetet var det dock på grund av den ringa storleken av knapparna.

jabra_jx10_e

Jabra JX10 var ett mycket bra och snyggt headset lämpat för de som vill kunna bära ett headset länge och överallt där det passar. Storlek och vikt var mycket liten, så då blir givetvis knappar och dylikt givetvis också mindre än normalt.

Kommentarer